سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روزنامه ینی شفق در گزارشی نوشت، پس از آغاز بازداشت کودتاچیان و افراد وابسته به فتح الله گولن متهم اصلی کودتا بعد از پایان کودتای نافرجام 15 ژوئیه، 60 نفر از این افراد از طریق شهر سیلوپی وارد عراق شده و به حزب کارگران کردستان (پ ک ک) پیوسته و به کوه‌های قندیل محل استقرار نیروهای این گروه رفته‌اند.
ایسنا: روزنامه ینی شفق در گزارشی نوشت، پس از آغاز بازداشت کودتاچیان و افراد وابسته به فتح الله گولن متهم اصلی کودتا بعد از پایان کودتای نافرجام 15 ژوئیه، 60 نفر از این افراد از طریق شهر سیلوپی وارد عراق شده و به حزب کارگران کردستان (پ ک ک) پیوسته و به کوه‌های قندیل محل استقرار نیروهای این گروه رفته‌اند.

 براساس اطلاعات به دست آمدهاز سوی وزارت اطلاعات و فرماندهی ارتش ترکیه، این افراد پس از گذشت مدت زمانی در نظر دارند که با پاسپورت‌هایی جعلی خود را به کشورهای اروپایی برسانند.

این افراد به دلیل نگرانی ازهرگونه استرداد، به پ ک ک روی آورده‌اند.

در همین راستا فیکری ایشیک، وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد: پس از وقوع کودتای نافرجام 15 ژوئیه 288 سرباز فرار کرده‌اند که در میان این نظامیان فراری 9 سرهنگ نیز حضور دارند.



      
وزیر کشور توضیحاتی درباره یک تلاش تروریستی در کشور ارائه کرد.
خبرگزاری ایلنا: وزیر کشور توضیحاتی درباره یک تلاش تروریستی در کشور ارائه کرد.

عبدالرضا رحمانی فضلی در مورد حادثه تروریستی کرمانشاه گفت: در این رابطه دستگاه‌های امنیتی پیگیر هستند و طبق گزارش‌هایی که به من داده‌اند، تاکنون سرنخ‌هایی را هم پیدا کرده‌ایم. وقتی این سرنخ‌ها قطعی بشود، حتما اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

تلاش تروریست‌ها برای انفجار پایگاه سپاه و نیروی انتظامی


وی در مورد خبر حفر تونل توسط تروریست‌ها در شرق کشور گفت: همانطور که گفتم نزدیک بود که این تروریست‌ها یکی از نهادها را منفجر کنند که این نهاد هم پایگاه نیروی انتظامی هم پایگاه سپاه بوده است.

تروریست ها اقداماتی کرده بودند تا بتوانند تا از طریق تونل زدن به این هدف خود برسند که پیش از هر کاری جلوی آنها گرفته شد.



      
روزنامه بانی فیلم: طبق شنیده‌های من، سعید کریمیان از داخل ایران توسط عده‌ای حمایت مالی هم می‌شود، فکر می‌کنم سیاست کثیقی پشت پرده این مسائل و حمایت‌ها وجود دارد.

 تا همین چند وقت پیش،‌ بررسی عملکرد شبکه‌های موسوم به «جم» تنها براساس دانسته‌هایی بود که در برخی رسانه‌ها منتشر شده بودند،‌ اما  یکی از دست‌اندرکاران سابق شبکه های تلویزیونی «جم» مطلب جالبی را درباره فعالیت‌های این شبکه‌های تلویزیونی عنوان کرده است.

علی یارمهدی: کسانی که با GEM‌ همکاری می کنند باید قید همسرشان را بزنند!

علی یارمهدی که مدتی با این شبکه همکاری داشته، به همکاری‌اش با این شبکه پایان داده است. آنچه می‌خوانید حاصل فساد گسترده ای است که از متن به فرامتن مجموعه شبکه های فارسی زبان GEM انتقال یافته است. فساد گسترده‌ای که برای نخستین بار به صورت مستقیم افشا می‌شود.

یارمهدی درباره شروع همکاری و نحوه آشنایی‌اش با این شبکه‌ها چنین گفت: من از سال 1381 در کشور آذربایجان کار بیزینس انجام می‌دادم. سال 1386 با توریسم درمانی کارم را ادامه دادم. بدین شکل که بیماران آذربایجانی را برای درمان به ایران می‌آوردم. بعد از آن دفترم را در ایران تأسیس کردم و از سال 1390 به ترکیه رفتم و به مدت چهار سال در آنتالیا بودم. تا اینکه در سال 1394 به آنالیا رفتم تا درباره هتل‌های آنجا برای کار تحقیق کنم. در آنالیا با یک گروه ایرانی آشنا شدم که کار تولید فیلم و سریال انجام می‌دادند.

افرادی که  GEM همکاری می‌کنند، به شدت بی‌سواد و چاپلوس و به قول مهران مدیری "پاچه خوار" هستند

وی ادامه داد: به دلیل اینکه به زبان ترکی تسلط داشتم و با لوکیشن‌ها نیز آشنایی دارم، از راههای ورود به ادارات هم مطلعم، همکاری من با این گروه آغاز شد. این گروه در حال ساخت مجموعه‌ای به نام «سال‌های عاشقی» بود. البته من از اینکه یک سریال برای شبکه جم ساخته می‌شد، آگاهی نداشتم. بنابراین به عنوان دستیار تولید برای پیدا کردن لوکیشن و هماهنگی با این گروه همکار شدم. اما پس از اینکه متوجه شدم که آنها با شبکه جم همکاری می‌کنند، در ادامه دادن همکاری‌ام با آنها تردید پیدا کردم. به این دلیل که شبکه جم، شبکه‌ای قوی محسوب نمی‌شود و افرادی که با آنها همکاری می‌کنند، به شدت بی‌سواد و چاپلوس و به قول مهران مدیری پاچه خوار هستند.

یارمهدی دلایل دلزدگی از همکاری‌اش با این گروه را چنین بیان کرد: افرادی که با این شبکه همکاری می‌کنند، پس از مدتی باید در میهمانی‌های شبانه سعید کریمیان و خواهرش سعیده کریمیان شرکت کرده و در صورت تأهل،‌ قید زندگی مشترک و همسرشان را بزنند. از طرفی زمانی که این افراد مدت ویزایشان در ترکیه به پایان برسد،‌ به آنها پیشنهاد می‌کنند که مسیحی شوند تا بتوانند پناهنده شوند. بنابراین برای ادامه همکاری با این شبکه‌ها باید از خیلی چیزها چشم پوشی کنید.

آن هم برای دستمزد ماهی 2500 لیره که رقم قابل توجهی به حساب نمی‌آید. من هم صرفا از سر کنجکاوی با آنها همکاری کردم. وگرنه در آنالیا و قبرس هتل دارم و درآمدم خیلی بیشتر از رقم دستمزدهای آنها بود. اتفاقا یکی از دوستانم که کار تدوین انجام می‌دهد، از من خواست که او را به این شبکه معرفی کنم. اما من به دلایلی که پیش از این بیان کردم،‌ نمی‌خواستم که او را وارد این بازی‌ها کنم. اما فردی به نام حمید علیپور که مسئولیت مجری طرح سریال «سال‌های عاشقی» را برعهده دارد، در صدد همکاری با این فرد بود.

کشتن شخصیت‌ها به بهانه نداشتن بودجه!

یارمهدی درباره جزئیات سریال‌های تولیدی شبکه‌های جم و همچنین چهره‌هایی که با آنها همکاری می‌کنند، عنوان کرد: مانی کسراییان، سپیده ذاکری و ساناز زرین مهر از بازیگران این سریال هستند که در کنار آنها میثم لهاک نیز یکی از نقش‌های اصلی آن را برعهده دارد تا جایی که می‌دانم لهاک در ایران هنرور بوده و در فیلم‌های «رازهای یک خانه» و «بازگشت» حضور داشته است. فاز اول این سریال توسط علی شاهنده کارگردانی شد و بعد محسن ربیعی آن را ادامه داد. پوریا ایرایی برادر پیام ایرایی که عکاس سینماست نیز در این کار بازی کرده است.

 پوریا ایرایی پیش از این در مجموعه «در حاشیه» با مهران مدیری همکاری داشته. البته سپیده ذاکری که پیش از این در سریال «روزگار قریب» بازی کرده بود، با کارگردان «سال‌های عاشقی» اختلاف پیدا کرد و مدتی از تیم جدا شد، اما دوباره به گروه بازگشت. یکی از اتفاقات عجیبی که برای این سریال افتاد، این بود که هر زمان که با بازیگری به مشکل مالی برخورد می‌کردند، کاراکتر وی را در داستان سریال به قتل می‌رساندند و از این طریق به حضور وی در سریال پایان می‌دادند! اتفاقی که برای من هم افتاد.

من در این سریال هم دستیار تولید بودم و هم بازیگر. بنابراین پس از اینکه من هم حدود شش پلان در این کار بازی کردم، پولم را ندادند و نقشی را که من بازی می‌کردم، به گونه‌ای در داستان به قتل رساندند تا از قصه خارج شود. داستان سریال هم درباره یک بوکسور جوان به نام بهرام است که در ایران به دلیل مشکل مالی یک نفر را به قتل رسانده و به اعدام محکوم می‌شود. در این بین همسرش از وی جدا شده و به ترکیه رفته و با مرد متمولی ازدواج می‌کند. بهرام عفو خورده و از زندان که خارج می‌شود، متوجه این اتفاقات شده و به ترکیه می‌رود و ماجراهایی برایش پیش می‌آید و درگیر مافیای مواد مخدر و الماس می‌شود.

سیاست کثیفی پشت پرده این مسائل و حمایت‌ها وجود دارد.

یارمهدی با اشاره به سیاست مدیر این شبکه و به دلایل بسیار مهمی که وی سعی در حمایت از هنرمندان و کالاهای ایرانی دارد، عنوان کرد: من فکر می‌کنم سیاست کثیفی پشت پرده این مسائل و حمایت‌ها وجود دارد. ضمن اینکه سریالی که توسط سعید کریمیان در حال تهیه است «سال‌های عاشقی»،‌ اولین سریال مستهجن ایرانی است که تمام عوامل و بازیگران ایرانی هستند که واقعاً جای تأسف دارد. مهمتر اینکه مدیریت این شبکه‌ها به شدت مشکل مالی پیدا کرده و حقوق کارمندان این شبکه‌ها حدود سه ماه است پرداخت نشده. البته بارها عنوان شده که به دلیل اینکه ایران نتوانسته پول تبلیغات را به آنها پرداخت کند، به این مشکل مالی برخورده‌اند.

GEM، وجهه خوبی در ترکیه ندارد!

وی در پاسخ به این سوال که آیا در ایران دفاتری برای حمایت از این شبکه‌ها وجود دارد، گفت: اواخر دهه 80 دفاتری در خیابان جردن (آفریقا) داشتند که بعد از مدتی بسته شد و در حال حاضر تا جایی که من می‌دانم هیچگونه دفتری در ایران ندارند. ضمن اینکه با توجه به شناختی که من در مدت همکاری‌ام با آنها پیدا کردم، فکر می‌کنم اندیشه‌ای پشت مدیریت این شبکه به جز بیزینس و پول در آوردن وجود ندارد. کریمیان شخصیت بسیار دهن ببینی است که تحت تأثیر حرف‌ها و نظرات دیگران قرار دارد و تصمیم می‌گیرد.

کفگیر «GEM» به ته دیگ خورده!

یارمهدی در میان گفته‌هایش، برخی از مشکلات مالی این شبکه را نیز عنوان کرد از جمله اینکه در شبکه جم تعدیل نیرو صورت گرفته و کارمندان بسیاری اخراج شده‌اند. مهمتر اینکه آدم‌هایی را در اداره بیمه و مالیات دارند که به محض اعزام مأمور جهت بازرسی از محل دفترشان، به آنها اطلاع داده و آنها نیز ساختمان را خالی از سکنه می‌کنند. بدین معنی که اساس کار آنها بر مبنای کلاهبرداری است. ضمن اینکه یکی از شرکت‌های ترکیه در ساخت فیلم با آنها همکاری کرد و به دلیل اینکه پول خود را دریافت نکرده بود، به دولت شکایت کرد و توانست بخشی از پول خود را دریافت کند. از این رو کریمیان و گروه شبکه‌های جم وجهه خوبی در ترکیه ندارند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چه اندیشه‌ای پشت این کارها و حمایت‌ها در این شبکه وجود دارد، توضیح داد: این شبکه هیچ گونه موقعیت اجتماعی خوبی در ترکیه ندارد. ما هر جا که برای پیدا کردن لوکیشن برای سریا‌ل‌های جم می‌رفتیم، به محض اینکه مطلع می‌شدند با این شبکه همکاری می‌کنیم، به دلیل نگاه منفی به آن، با ما همکاری نمی‌کردند. از این رو با توجه به آنچه که در این مدت دید و تجربه کردم، متوجه شدم که نگاه کریمیان به فیلم و فیلمسازی صرفاً‌ بیزینسی است و بس و به کار فرهنگی علاقه چندانی ندارد. ضمن اینکه از برگزاری کنسرت‌ها نیز توانست درآمد بسیاری کسب کند.

با این حال من معتقدم که این شبکه‌ها یا در آمدی از جایی دارند که ما نمی‌دانیم و یا از جانب کسی یا جایی حمایت می‌َشوند که کسی از آن هم مطلع نیست. در نهایت اینکه به تصور من، سعید کریمیان ماشین امضایی است که یا در این مسیر با اندیشه‌ای که پشت تمام این کارها وجود دارد و یا به واسطه اندیشه افراد و یا نهادی که کسی از آن مطلع نیست پیش می‌رود. البته طبق شنیده‌های من از داخل ایران توسط عده‌ای حمایت مالی هم می‌شود.

 وی در پایان گفت : من فکر نمی‌کنم که این شبکه‌های تلویزیونی بتوانند در راهی که پیش گرفته‌اند، موفق باشند و به زودی شاهد تعطیلی تک تک این شبکه‌ها خواهیم بود. به خصوص با ساخت و تولید سریال «سال‌های عاشقی» که یک تولید مستهجن در قالب یک سریال ایرانی با بازیگران ایرانی است،

این سریال مملو از صحنه‌های غیراخلاقی است و خطوط قرمزی را که تا به امروز رعایت می‌کرد در این سریال وجود ندارد. از این رو فکر نمی‌کنم که مخاطبان این شبکه چنین چیزی را بپذیرند و با دیدن این سریال حتی نگاهشان به این شبکه‌ها تغییر کنند. بنابراین به زودی این شبکه با از دست دادن مخاطبان خود مواجه خواهد شد و دست آخر نوعی انزجار مخاطبانش را به همراه خواهد داشت. با اطمینان می‌گویم به واسطه نگرش مدیران این شبکه‌های تلویزیونی، در آینده نزدیک به دلیل مشکلات مالی تعطیل خواهند شد.



      

ایرنا: یک استارتاپ انگلیسی نوعی اسکنر بیومتریک را توسعه داده است که با نقشه‌برداری از رگ‌های انگشت کاربر، یک شناسه منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.


 پرداخت با اثرانگشت جایگزین کارت‌های اعتباری
 

یک استارتاپ انگلیسی موسوم به Sthaler نوعی اسکنر بیومتریک توسعه داده است که با نقشه‌برداری از رگ‌های انگشت کاربر، یک شناسه منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.

این استارتاپ قصد دارد از طریق اتصال این شناسه منحصربه‌فرد به کارت اعتباری یا حساب بانکی کاربران، امکان پرداخت و تراکنش‌های مالی را بدون استفاده از کارت‌های اعتباری پلاستیکی و تنها با اسکن انگشت کاربران فراهم کند.

قرار است این اسکنر بیومتریک که FingoPay نام دارد، ماه آینده در یک باشگاه شبانه انگلیسی به‌صورت آزمایشی مورد بهره‌برداری قرار گیرد. همچنین برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای مک‌دونالد در حال نصب و راه‌اندازی نمونه‌ای از این فناوری هستند.

رونمایی از این فناوری با افزایش اقبال عمومی از شناسه‌های بیومتریک، متقارن شده است و طرفداران آن معتقدند این شیوه پرداخت بسیار امن‌تر و کارآمدتر از گذرواژه‌ها و شناسه‌های متداول است.

به گفته مقامات شرکت Sthaler احتمال این‌که ساختار رگ‌های دو نفر کاملاً مشابه یکدیگر باشد، یک در 3.4 میلیارد است و درنتیجه جعل شناسه حاصل از به‌کارگیری این فناوری، غیرممکن است.

اسکنر FingoPay توسط شرکت هیتاچی ساخته‌شده و در حال حاضر در بانک Barkley به‌عنوان ابزاری برای شناسایی مشتریان تجاری و همچنین در دستگاه‌های خودپرداز ژاپنی کاربرد دارد؛ اما مجوز استفاده از این اسکنر به‌طور انحصاری توسط شرکت Sthaler صادر می‌شود.




      
دادگاهی در سوئیس رژیم صهیونیستی را محکوم به پرداخت یک میلیارد و 200 میلیون دلار غرامت به ایران کرد که در اصل بدهی نفتی آن به تهران بوده و مربوط به پیش از انقلاب اسلامی است.
خبرگزاری مهر: حکم دادگاه سوئیسی شرکت «ترانس آسیاتیک» را موظف می سازد، بدهی 2/ 1 میلیارد دلاری خود به شرکت ملی نفت ایران را که مربوط به پیش از پیروزی انقلاب اسلامی است پرداخت کند.

بر اساس بازنگری حکمیت جهانی که حکم این دادگاه سوییس را چاپ کرده، شرکت نفت جمهوری اسلامی ایران از نظام تحریم ها خارج شده است و دیگر هیچ مانع حقوقی برای پرداخت هرگونه پول به این شرکت ایرانی وجود ندارد.

ماجرای این حکم یک دعوی حقوقی 37 ساله است که مربوط به معادلات نفتی ایران و رژیم صهیونیستی در دوران پهلوی است. این مبادلات در سال 1968(1347) آغاز و پس از انقلاب اسلامی متوقف شد، ولی با وجود عدم رابطه، ایرانیان سه مورد رویه حکمیت جداگانه علیه این شرکت و شرکت های مشابه را پیگیری کردند تا پول نفت عرضه شده قبل از انقلاب را پس بگیرند.

این دادگاه عالی مستقر در لوزان، در تاریخ 27 ژوئن (7 خرداد) حکم داد که شرکت مذکور که قبلا 250 هزار فرانک سوئیس از محل پولی سپرده گذاری شده در این دادگاه به ایران پرداخت کرده است، باید 200 هزار فرانک دیگر نیز بابت هزینه های دادگاه بپردازد.

حکم پرداخت این غرامت در پی جدال قانونی دیرینه بین ایران و رژیم صهیونیستی بر سر درآمدهای ناشی از احداث خط لوله مشترک نفتی صادر شد که تاریخ آن به قبل از انقلاب اسلامی باز می گردد. این سرمایه گذاری مشترک بین دو طرف  در سال هزار و نهصد و شصت و هشت 1968 آغاز شد، در واقع طرحی برای فروش نفت ایران به اروپا از طریق اسرائیل بود. این نفت از ایران به الیات و سپس از طریق خط لوله ترانس اسرائیل -که به تازگی احداث شده بود- به بندر اشکلون در ساحل مدیترانه منتقل می شد.

پس از انقلاب اسلامی ایران، و پس از آن که ایران از یک هم پیمان به دشمن اسرائیل تبدیل و دارایی های ایران مصادره شد، صهیونیستها این خط لوله مشترک را ملی اعلام کرد.

این حکم مربوط به پرونده ای مرتبط با انتقال 14 میلیون و 750 هزار متر مکعب نفت خام به ارزش 450 میلیون دلار توسط شرکت ملی نفت ایران به شرکت ترانس آسیاتیک اسرائیل است.

در سال 1989، دادگاه سوئیس در ابتدا شرکت ترانس آسیاتیک اسرائیل را به پرداخت 500 میلیون دلار به شرکت فیمارکو آنستالت Fimarco Anstalt -شرکتی که قبل از انقلاب توسط شرکت ملی نفت ایران در لیختن اشتاین ثبت شده بود- محکوم کرد اما این مبلغ پول به سبب ادعاهایی بر سر سود آن پرداخت نشد.

ایران همچنین پرونده ای را علیه شرکت ترانس آسیاتیک اسرائیل در دادگاه های پاناما برای اجرای این حکم و ادعاهای اولیه علیه این شرکت اسرائیلی باز کرده است.گفته می شود دادگاه عالی فدرال سوئیس به شاکیان ایرانی اجازه داد شکایتی را برای دریافت هفت میلیارد دلار علیه اسرائیل مطرح کنند.

ادعای اولیه مرتبط با سهم ایران در شرکت خط لوله الیات -اشکلون می شود و همچنین دو بندر نفتی و تأسیسات ذخیره سازی و همچنین ناوگان تانکرها می شود که اسرائیل آنها را مصادره کرد.



      
<   <<   6   7   8   9   10      >